hits

Oppsummering av de siste ukene

De første ukene på November har vært utrolig travle. De startet med Bank Holiday og tur til vest Cork. Dagen etter var det som nevnt Halloween, alle lærerene, det administrative teamet og elevene kledde seg ut. Det var interessant å se hvordan Halloween feires her, da det orginalt er fra Irland. Jeg personlig, utnyttet anledningen til å utleve min store drøm om å være Stormtrooper. 

Det ble i regi av byen arrangert en Halloween parade kalt "The Dragon of Shandon" som er en årlig parade som tar sted hvert år. En av de som bor her på Brookfield sammen med oss har vært en av de som har jobbet med paraden. De har jobbet med den siden september og det var imponerede å se hvor mye de har fått til på den korte tiden. Paraden var mye lengre enn bildet tilsier, men det var utfordrene å få tatt noen bilder da det var dårlig lys. Alle de forskjellige flåtene var laget av plast og det var satt leddlys på de. 

Dagen etter Halloween, fikk jeg besøk av veilederen min i Norge! Det var utrolig koselig og det var godt å møte noen kjente fjes igjen. Selv om oppholdet har gått veldig fint og jeg trives godt, merker jeg det at alt er nytt og litt usikkert. Da var en motivasjons boost som gjor at resten av oppholdet føles mer overkommelig. 

Hverdagen har ellers vært fylt med mye jobb, noe som er helt greit da det er derfor jeg er her, men det blir lite tid til andre ting. I helgen hadde jeg besøk av en venninne fra Norge. Da tok jeg på meg oppgaven som guide og viste henne rundt om i Cork og vi var også en runde innom CEC. Vi gikk bla. opp på St. Patrick's Hill, et sted jeg selv ikke har vært enda.
Det er en laaaang motbakke, som ender opp i en park. Derifra har man en utrolig fin utsikt over Cork. Da vi gikk opp der var vi så heldige og hadde solnedgang i tillegg. 

Til helgen kommer tante og samboeren hennes, og etter det er det kun igjen tre (!!) uker av oppholdet. 

2 kommentarer

Sunnev

14.11.2017 kl.22:53

Serr så sykt mye spennende du har gjort!!

Kos deg mazze med besøk til helga!<3

21.11.2017 kl.20:48

Kjære Cecilie. Ei har jo lest bloggen din,men no æ det ekstra artig når ei faktisk har vøre der! Det va så arti å få besøke deg,få sjå hvordan du hadde det! Å for en kjempebra plass!Ei æ stolt av deg,men ble enda mer stolt no! Du kledde Irland! Så takk Cecilie,for at du viste meg og Ove rundt i Cork. Klemmeklem frå tante Marit.

Skriv en ny kommentar

Cecilie

Cecilie

18, Tynset

Hei! Jeg er ei jente som til daglig jobber som lærling i kontor- og administrasjonsfaget. Høsten 2017 reiser jeg til Cork i Irland for å ta 3 måneder av lærlingtiden min.

Kategorier

Arkiv